VOOR DEELNEMERS

MEEDOEN IS DIT JAAR ANDERS VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN

U bent nu op de pagina waarop u voor uw kasteel of buitenplaats een locatiepagina kunt aanmaken. Bedankt dat u dit doet. Dat betekent dat u Dag van het Kasteel steunt. En dat u het, net als wij, belangrijk vindt dat één keer per jaar kastelen en buitenplaatsen landelijke aandacht krijgen.

De locatiepagina ziet er dit jaar anders uit. Belangrijkste aanpassing is dat informatie over openstelling en openingstijden niet meer zijn opgenomen. Hiertoe hebben we besloten omdat we geen verwarring willen scheppen of locaties wel of niet open zijn op 1 juni. Heeft u actueel nieuws dat u wilt delen? Verwijs dan op de locatiepagina naar uw eigen website.

De locatiepagina bevat nu:

  • Praktische informatie zoals adres, e-mail, telefoonnummer en website.
  • Een korte beschrijving van de locatie.
  • Een kaart.

Om een locatiepagina aan te maken scrollt u op deze pagina naar beneden en logt u in (als u al eerder hebt meegedaan) of u registreert zich (als u voor het eerst mee doet).

Wilt u daarnaast dat uw locatie ook zichtbaar is op Dag van het Kasteel | Digitaal? Stuur dan een verhaal over uw locatie, aansluitend bij het thema Bezet en Bevrijd; kastelen en buitenplaatsen 1940-’45 naar: [email protected]. Dat kan in de vorm van een filmpje, geschreven verhaal (waar mogelijk graag inclusief bronvermelding) met historische foto’s (vergeet de fotobijschriften niet), podcast of wat niet meer. Wij plaatsen uw bijdrage op de website. Het Dag van het Kasteel team kan hierover een redactieslag voeren. Ga naar Dag van het Kasteel | Digitaal om voorbeelden te zien en inspiratie op te doen.

 

Voor deelnemende kastelen

Wachtwoord vergeten? Stuur een mailtje naar [email protected] o.v.v. gebruikersnaam of emailadres.