Workshop Maak je eigen dagplanning

OMSCHRIJVING

Deze workshop staat in het teken van hoe je het thema van de Dag van het Kasteel ‘Bezet en Bevrijd’ kunt gebruiken om je eigen verhaal/activiteit(en) te versterken en hoe je dat praktisch organiseert.

Want hoe doe je dat eigenlijk, een evenement op locatie organiseren? Bij deze workshop leer je over gastvrijheid en de nut/noodzaak van een draaiboek (en hoe je dit heel eenvoudig opstelt). Met tips en trucs over het samenstellen en bestendigen van een team om een evenement te draaien, promotie en alle praktische zaken die geregeld moeten worden.

Ook krijg je een opzet voor een draaiboekje voor Dag van het Kasteel.

 

WORKSHOPGEVER

Angelique Schipper (beheerder van de Ruïne van Brederode) geeft op de Inspiratiedag de workshop 'Hoe organiseer je jouw activiteit voor de Dag van het Kasteel'. Op de Ruïne van Brederode organiseren de beheerders Rob Kortekaas en Angelique Schipper veel activiteiten en evenementen, waarbij het verhaal van de historie centraal staat. Ook organiseren zij het jaarlijkse Hollands Historisch Festijn in Den Haag waar zij rond het Binnenhof acht eeuwen geschiedenis tot leven brengen, en helpen ze bij de organisatie van het Riddertoernooi Loevestein.