fbpx Skip to main content

365 Dagen publiciteit voor jouw locatie

Vergroot je landelijke bereik! Promoot naast je Dag van het Kasteel programma ook je reguliere activiteiten.
Dag van het Kasteel is naast een landelijk evenement ook een platform waar bezoekers en deelnemers elkaar kunnen vinden. Met het platform 365 dagen activiteiten bereik je een groot publiek, dat je kunt uitnodigen om elke dag van het jaar jouw locatie te bezoeken. Haak aan bij de promotie via Dag van het Kasteel voor tarieven die voor individuele partijen meestal niet haalbaar zijn.

Wij bieden je op dit platform

  • De mogelijkheid om je eigen commerciële activiteiten te adverteren.
  • De mogelijkheid om tags toe te voegen voor je kernactiviteit (zoals museum, horeca, b&b, enz.) met doorverwijzing naar je eigen website, het hele jaar door.

Wij vragen 
Dit jaar is je zichtbaarheid op het platform gratis. Wij willen onze deelnemers hiermee steunen in deze moeilijke tijd. En wij zijn het platform nog aan het ontwikkelen. Vanaf volgend jaar vragen we een kleine bijdrage.

  • Dat je meedoet met Dag van het Kasteel* door je locatie en activiteiten op te geven via Voor deelnemers. (Let op: vink hiervoor aan ‘deelgenomen in 2023’). 
  • Dat je een verhaal (of verhalen) instuurt rondom het thema Een ramp is van alle tijden. Dat kan via dit formulier.
  • Dat je de enquête invult die we je mailen. En dat je bereid bent tot een korte telefonische evaluatie.  

Hoe geef je je locatie op?

  • Vul op het aanmeldformulier ook het gedeelte ‘Informatie voor platform 365 dagen activiteiten’ in. Je betaalt dit jaar niets. Volgend jaar infomeren we je tijdig over de kosten voor dit platform. Je kunt jaarlijks opnieuw beslissen of je aanhaakt.

Meer over meedoen met Dag van het Kasteel

  • Eventueel kun je een wandeling maken die we aanbieden via de IZI Travel app (voor een coronaproof invulling en omdat wandelen een mooie manier is om bezoekers je locatie te laten ontdekken). Hier vind je daarover meer informatie: Instructiepagina voor deelnemers – Dag van het Kasteel. De wandelingen die vorig jaar gemaakt zijn, zijn overgezet naar deze app. Die blijven we uiteraard ook promoten.
  • Het is een pré als je op deze dag iets extra’s organiseert, gericht op het thema Upstair/Downstairs. Dit kan op allerlei manieren: een rondleiding (met gids of aan de hand van de app die wij aanbieden), verhaal, expositie, kinderactiviteit, speciaal lunchgerecht, enz. Bezoekers vinden dit allemaal terug op je locatiepagina: Locaties – Dag van het Kasteel
  • Je bepaalt zelf je openingstijden en hoeft niet gratis open te zijn. Meer Veelgestelde vragen – Dag van het Kasteel vind je hier.