fbpx Skip to main content

Wat betekent meedoen? Meedoen betekent dat u Dag van het Kasteel steunt. En dat u het, net als wij, belangrijk vindt dat een keer per jaar kastelen en buitenplaatsen landelijke aandacht krijgen.
Wat vragen we u te doen? Maak zelf uw eigen locatiepagina aan. Dat doet u door HIER te klikken.

Hier maak je je eigen locatiepagina aan. Fijn dat je dit doet. Door mee te doen met Dag van het Kasteel (tweede pinksterdag, 24 mei 2021) zorg jij er mee voor dat één dag in het jaar kastelen en buitenplaatsen landelijke aandacht krijgen.

Op je locatiepagina vinden bezoekers alle informatie die ze nodig hebben om hun bezoek te plannen:

  • Het dagprogramma
  • Openingstijden
  • Praktische informatie zoals adres, e-mail, telefoonnummer en website
  • Evt een korte routebeschrijving, omschrijving van parkeergelegenheid enz.
  • Een korte beschrijving van de locatie
  • Een kaart

Hoe maak je een locatiepagina aan?

Scroll op deze pagina naar beneden. Als je al eerder hebt meegedaan kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en de informatie aanpassen aan de 2021 editie. Als je voor het eerst meedoet kun je je registreren, waarna je alle info invult.

Wil je daarnaast zichtbaar zijn op Dag van het Kasteel | Digitaal?

Ook voor deze editie verzamelen we weer bijzondere verhalen die te maken hebben met het thema. Stuur een verhaal over je locatie, aansluitend op het thema WATER naar: [email protected]. Dat kan in de vorm van een filmpje, geschreven verhaal van zo’n 500 woorden (waar mogelijk graag inclusief bronvermelding) met (historische) foto’s (vergeet de fotobijschriften niet), podcast of wat niet meer. Wij plaatsen je bijdrage op de website. Het Dag van het Kasteel team kan hierover een redactieslag voeren.
Ga naar Dag van het Kasteel | Digitaal om voorbeelden te zien en inspiratie op te doen.

ZO MELDT U UW LOCATIE AAN

Registreer u hier. U ontvangt inloggegevens waarmee u op onze website kunt inloggen. Vanuit uw account voegt u uw locatie en activiteit toe aan onze website.

Wilt u contact met andere deelnemers en het Dag van het Kasteel team? Treed toe tot onze besloten LinkedIn groep.