DOE MEE!

WAT BETEKENT MEEDOEN?

Meedoen betekent dat je Dag van het Kasteel steunt. En dat je het, net als wij, belangrijk vindt dat een keer per jaar kastelen en buitenplaatsen landelijke aandacht krijgen.
Hoe doe je mee? Maak HIER zelf je eigen locatiepagina aan. Hierop plaats je alle informatie over jouw evenement op Dag van het Kasteel: adres, tijden, dagprogramma en andere praktische informatie. 

 

 

WORD (WEER) DEELNEMER

DOOR VERHALEN TE DELEN KOMT ERFGOED TOT LEVEN

De Nederlandse Kastelenstichting laat zien dat behoud van kastelen en buitenplaatsen van belang is voor iedereen. Dag van het Kasteel is het enige landelijke publieksevenement dat zich helemaal op deze monumenten richt. Door één keer per jaar uw bijzondere erfgoed in de spotlight te zetten, maken steeds meer bezoekers kennis met kastelen en buitenplaatsen. Dag van het Kasteel wil daarmee de verscheidenheid van kastelen en buitenplaatsen in Nederland tonen. Van buitenplaats tot burcht, van borg tot ruïne, van spieker tot hofstede en meer. Hiermee creëren we draagvlak en enthousiasme voor behoud van deze monumenten. Doe daarom mee met Dag van het Kasteel!

ZO MELDT U UW LOCATIE AAN

Registreer hier. U ontvangt inloggegevens waarmee u op onze website kunt inloggen. Vanuit uw account voegt u uw locatie en activiteit toe aan onze website.   

Wilt u contact met andere deelnemers en het Dag van het Kasteel team? Treed toe tot onze besloten LinkedIn groep.