fbpx Skip to main content

Voor Deelnemers

Hier geef je aan dat je meedoet met Dag van het Kasteel 2023. Meld je aan op onze website of stuur een mailtje naar [email protected]. Deze vindt plaats op 29 mei 2023 (2e pinksterdag). Aanmelden kan tot 29 mei 2023, maar wil je mee in de publiciteit die wij aan deze dag besteden meld je dan voor 1 april aan. Je kunt je pagina altijd nog aanpassen.

Heb je vragen? Kijk dan op onze pagina met veel gestelde vragen.

Wil je daarnaast nog meer zichtbaar zijn voorafgaand aan Dag van het Kasteel? Stuur dan HIER een verhaal in over jouw kasteel en het thema ‘Upstairs/Downstairs’. Kijk op Dag van het Kasteel Digitaal voor inspiratie.

Nieuw dit jaar: maak kans op 15.000 euro!
VriendenLoterij Publieksprijs ‘het meest romantische kasteel van Nederland’.

Dit jaar mag Stichting Dag van het Kasteel, dankzij de VriendenLoterij, een prachtig geldbedrag van €15.000 weggegeven! In de maand april wordt het Nederlandse publiek gevraagd om op ‘het meest romantische kasteel van Nederland’ te stemmen. Lees snel verder hoe jouw locatie kans kan maken op dit prachtige geldbedrag.

Voorwaarden: Een kasteel, landgoed of buitenplaats is alleen verkiesbaar als deze zich voor 1 april als deelnemer aan Dag van het Kasteel heeft aangemeld