fbpx Skip to main content

Voor Deelnemers

Hier geef je aan dat je meedoet met Dag van het Kasteel 2023. Deze vindt plaats op 29 mei 2023 (2e pinksterdag). Aanmelden kan tot 29 mei 2023, maar wil je mee in de publiciteit die wij aan deze dag besteden meld je dan z.s.m. aan (en zo volledig mogelijk), maar later aanvullen kan ook.

Door mee te doen met Dag van het Kasteel zorg jij er samen met ons voor dat één dag in het jaar alle kastelen en buitenplaatsen in Nederland landelijke aandacht krijgen.

Hoe maak je de deelname pagina aan?
Scroll op deze pagina naar beneden. Als je al eerder hebt meegedaan kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord inloggen en de informatie aanpassen aan de 2022 editie. Als je voor het eerst meedoet kun je je registreren, waarna je alle info invult.

Heb je vragen? Kijk dan op onze pagina met veel gestelde vragen.

Wil je daarnaast nog meer zichtbaar zijn voorafgaand aan Dag van het Kasteel? Stuur dan HIER een verhaal in over jouw kasteel en het thema ‘ramp’. Kijk op Dag van het Kasteel Digitaal voor inspiratie.

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
annuleren