fbpx Skip to main content

Bron: Martin Sanchez | Unsplash.com

Corona Update

Begin dit jaar gingen wij ervan uit dat een fysiek evenement mogelijk zou zijn op 24 mei. Gezien de huidige stand van zaken rondom Covid en de verwachting dat evenementen tegen die tijd nog maar mondjesmaat toegestaan zullen zijn hebben we de knoop doorgehakt. We passen onze plannen aan.

Maar we houden vast aan tweede pinksterdag als Dag van het Kasteel, de dag dat kastelen en buitenplaatsen in Nederland in de spotlight staan. Wat gaan we doen: 

We zorgen dat kastelen en buitenplaatsen zichtbaar blijven

  • Je vindt alle kastelen en buitenplaatsen die meedoen met Dag van het Kasteel op www.dagvanhetkasteel.nl. Hier vind je t.z.t. actuele info over of deze plekken wel of geen bezoekers ontvangen.  
  • Ook zorgen we ervoor dat kastelen en buitenplaatsen zichtbaar blijven. Op Dag van het Kasteel | Digitaal, onze sociale media-kanalen, Facebook en Instagram vind je wekelijks vele verhalen over de rol van water op kastelen en buitenplaatsen.  

Heb je zelf een verhaal dat De rol van water op kastelen en buitenplaatsen belicht? En dat je wilt delen? Stuur dat dan naar [email protected]. Dat kan in de vorm van een filmpje, geschreven verhaal van zo’n 500 woorden (waar mogelijk graag inclusief bronvermelding) met (historische) foto’s (vergeet de fotobijschriften niet), podcast of wat niet meer. Na beoordeling en wellicht wat redactie van het Dag van het Kasteel team kan het geplaatst worden op de website. Ga naar Dag van het Kasteel | Digitaal om voorbeelden te zien en inspiratie op te doen. 

Het Waterwandelingen-programma wordt aangepast

Wij passen onze waterwandelingen aan naar een wandeling die individueel of met het gezin gedaan kan worden. De wandelingen kun je zelf lopen met een app. 

Digitaal programma op 24 mei

Op tweede pinksterdag zelf bieden we leuk digitaal programma aan. Houd de website in de gaten. We houden je op de hoogte!