fbpx Skip to main content

Toolkit Dag van het Kasteel 2024: Aan Tafel!

Laat je achterban weten dat je deelneemt aan Dag van het Kasteel 2024: de pinksterweekendeditie. Deze toolkit kun je snel en gemakkelijk inzetten.
Heb je hulp nodig? We helpen je graag verder! Voor vragen kun je contact opnemen met: [email protected]

Dag van het Kasteel logo

Poster

Thema poster: ‘Aan Tafel!’.

Met deze posters maakt Dag van het Kasteel het voor deelnemers mogelijk om snel en eenvoudig posters te printen in verschillende formaten. Zo zorgen we er samen voor dat Dag van het Kasteel 2024 herkenbaar is voor de bezoekers!

Rechts vind je de pdf-documenten voor de posters in A3 en A4 formaat om zelf af te drukken, mee naar de drukker te gaan of te gebruiken in online communicatie.

Poster met 3 mm afloop
A3 
A4 

Poster zonder 3 mm afloop
A3
A4 

Maak zelf je Dag van het Kasteel poster

Met deze gratis templates maakt Dag van het Kasteel het voor deelnemers mogelijk om snel en eenvoudig  posters te maken in verschillende formaten.

Rechts vind je de templates voor de posters in A2, A3 en A4 formaat om zelf af te drukken, mee naar de drukker te gaan of te gebruiken in online communicatie.
LET OP: het Canvabestand is voor alle deelnemers toegankelijk. Wil graag een persoonlijke template ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je een persoonlijke template krijgt.

Heb je geen kennis van Adobe Indesign of Canva? Hieronder vind je twee instructievideo’s voor Canva en InDesign. Heb je nog andere vragen? We helpen je graag verder. Voor vragen kun je contact opnemen met: [email protected]

Bestanden InDesign
A2
A3
A4

Bestanden Canva
A2
A3
A4

Social Media Content

Social Media post

Met deze social media post maakt Dag van het Kasteel het voor deelnemers mogelijk om snel en eenvoudig Dag van het Kasteel te promoten op Instagram, LinkedIn, Twitter en/of Facebook. Zo zorgen we er samen voor dat Dag van het Kasteel 2024 herkenbaar is voor de bezoekers!

Download rechts de post om te gebruiken voor de online communicatie.

Instagram en Facebookpost 1080×1080
1080 x 1080

Maak zelf je Dag van het Kasteel post

Met deze gratis templates maakt Dag van het Kasteel het voor deelnemers mogelijk om snel en eenvoudig een social media post te maken voor: Instagram, LinkedIn, Twitter en/of Facebook.

Rechts vind je de template voor de social media post om te gebruiken in online communicatie.
LET OP: het Canvabestand is voor alle deelnemers toegankelijk. Wil graag een persoonlijke template ontvangen? Stuur dan een mail naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je een persoonlijke template krijgt.

Heb je geen kennis van Adobe Photoshop of Canva? Hieronder vind je twee instructievideo’s voor Canva en Photoshop. Heb je nog andere vragen? We helpen je graag verder. Voor vragen kun je contact opnemen met: [email protected]

Canva template
1080 x 1080

Photoshop template
1080 x 1080