fbpx Skip to main content

Na 8 jaar het evenement georganiseerd te hebben, verlaat Producent Heidi van Limburg Stirum Dag van het Kasteel. Ze maakt de overstap naar Stichting Huis Bergh. Daar gaat ze zich nu volledig focussen op haar rol als directeur. 

“Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad bij Dag van het Kasteel. Janneke van Dijk en ik hebben alle kansen benut het evenement uit te bouwen. Dag van het Kasteel is nu een belangrijk landelijk erfgoedevenement dat kastelen en buitenplaatsen op de kaart zet. Ook staat er nu een stevige organisatie, die klaar is voor een volgende fase. Ik heb er vertrouwen in dat met het huidige bestuur en team ook de komende jaren Dag van het Kasteel weer een groot succes wordt.” zegt Heidi.  

“Ook in mijn nieuwe functie blijf ik betrokken bij Dag van het Kasteel, maar nu enkel als deelnemer. Kasteel Huis Bergh doet al sinds 2009 mee aan het evenement en dat blijft natuurlijk zo.”  

Het huidige team, Alice Duiven, Mirthe Marsman en Linda Prins nemen het stokje over. Ze zijn al druk bezig met editie 2023 vorm te geven. 

Het team wordt uitgebreid met een programmamaker en enkele stagairs.