Waterwandelingen 2021

Bron: Frans Koning | Locatie: Kasteel Bouvigne, Breda

Een kleine gids in je broekzak

Trek erop uit op Dag van het Kasteel. Het programma is zo ingericht dat je covid-proof de dag kunt beleven. Deelnemers hebben wandelingen gemaakt over hun kasteelterrein, buitenplaats en landgoed en die in de app gezet. Zo kun je individueel aan de wandel. Elke wandeling neemt je mee langs bijzondere waterelementen. Laat je verrassen door verhalen over de vijvers, de industrie die op het landgoed plaatsvond, bijzondere beplanting of de invloed van de huidige waterhuishouding op de buitenplaats.

Download de gratis Spacetime Layers app op je telefoon (beschikbaar in de App store en Google play store) en zoek op Dag van het Kasteel.

Een tip: veel van onze wandelingen gaan over onverharde wegen. Om een goed beeld te krijgen van je omgeving is het slim om de weergave in de app op satelliet te zetten.

Dit doe je door in de app naar profiel (1) te gaan in de onderste balk op je telefoon. Dan ga je naar Instellingen (2). Daarna naar Standaard weergave (3) en hier klik je Satelliet (4) aan. Als je nu naar de route gaat, zie je de satelliet weergave (5). (klik op de afbeelding om te vergroten.)

Nog een tip: je kunt de wandelingen vooraf downloaden op je telefoon. Zo gebruik je geen extra data en weet je zeker dat je de route helemaal kunt wandelen, ook in de verste uithoek van de kasteeltuin waar geen signaal is!

Wandelingen met de Spacetime Layers app

Buitenplaats Spijkerbosch

Olst, Overijssel

Piloersemaborg

Den Ham, Groningen

Kralingse buitenplaatsen

Rotterdam, Zuid Holland

Landgoed Bosch en Vaart

Vries, Drenthe

Kasteel Renswoude

Renswoude, Utrecht

Epemastate

IJsbrechtum, Friesland

Slot Zuylen

Oud Zuilen, Utrecht

Ter Hooge

Middelburg, Zeeland

Waterwandelingen aangeboden door onze partners

Waterpark Lankheet
Haakbergen-Eibergen
Overijssel

 

 

ANWB i.s.m. LandschappenNL en Kenniscentrum Landschap RUG

Landgoed Vilsteren
Vilsteren
Overijssel

 

 

 

Landschap Overijssel en Landgoed Vilsteren